Nimsa

|Body & Beyond|

Een fotoportret als deel van jouw proces. Samen stil staan bij transformatie.

English

 
 

Body and Beyond

De tijd na de diagnose van kanker brengt een proces van transformatie met zich mee. Van het lichaam en van jou als persoon. Tussen jezelf en je omgeving.


In de stroomversnelling van behandeling en onzekerheid nodig ik jou uit om te durven stilstaan bij wat deze verandering betekent, en hoe ze er uit kan zien. Tijd te maken voor jouw beleving van wat anders wordt.

Vanuit mijn psychotherapeutische achtergrond gebruik ik voor de individuele sessies zachte technieken van aanwezigheid, meditatie, of beweging.

Met Body en Beyond wil ik je graag begeleiden doorheen deze tijd van onvoorspelbare verandering. De begeleiding gebeurt door het beleven van de sessie zelf, van de foto’s als tastbaar resultaat, de reflectiemomenten die rond de fotosessie zijn opgebouwd. Ik wil ook jou en je dierbaren graag een tastbare herinnering bieden aan deze intense tijd uit jouw leven.

Werkwijze

Ik vind het belangrijk om elke sessie goed te begeleiden. Tijdens de fotoshoot maar ook door een voorafgaand en nabesprekingsgesprek.

Tijdens een eerste gesprek (vrijblijvende) bekijken we samen jouw wensen en noden, welke manier van werken het best bij jou past, welke aspecten daarbij belangrijk zijn. En we kiezen samen de juiste locatie.

Een waardevolle extra optie is het samen bekijken en nabewerken van de foto’s.

Aanbod

Individuele sessie of met partner

Een sessie in de natuur of bij jou thuis, of op welke locatie je ook wil. Een voor- en nabesprekingsgesprek zijn inbegrepen.

Reeks van 4 individuele/partnersessies
Een reeks van vier sessies sleutelmomenten in de behandelperiode.
Kiezen voor een reeks maakt dat processen voelbaarder worden en er ook meer ruimte komt voor integratie.
Zo kunnen de sessies ook echt een traject worden. Ook hier zijn de voor- en nabesprekingsgesprekken op maat inbegrepen.

Verdere opties zijn onder meer een Day in the Life reportage, een ouder-kind sessie. Fotografie of gesprekken kunnen steeds apart bijgeboekt worden.

Prijzen vanaf 380 euro inclusief gesprekken.