NIMSA° 1976

Fijn dat je hier terechtgekomen bent. 

Ik ben Jasmine, fotograferend ga ik sinds 2007 door het leven als Nimsa. Ik hou van dansen, lekker eten, van kampvuren en taal en van Gent. Ik heb een boeiende job als psychotherapeut en een heerlijke baan als fotograaf.  Dankbaar dit te kunnen doen, werk ik elke dag opnieuw met verhalen van mensen, klein en groot. 

De verhalen die ik hier vertel gaan ook over liefde en ze zijn herleesbaar, telkens opnieuw, voor wie dat wil.

Welkom! levensgenieter, creatieveling of bohémien.

Als het goed is ben je hier beland omdat je van foto's houdt. Misschien ben je op zoek voor je huwelijk, een reportage van je gezin of een A Day in the life sessie.

Als wat jullie hier zien jullie bevalt, contacteer me gerust. En wees gerust kritisch

Een fotograaf kies je niet zomaar. Die hoort jou te passen. Dat geldt ook omgekeerd: ik werk het allerliefst met mensen die bij mij horen, die houden van imperfecte perfectie en die van hun dag een heel bijzondere willen maken.  Mensen die houden van echtheid. Maar evengoed van een vleugje kitsch. Mensen die zich graag omringen met diegenen van wie ze houden. Als ik aan het eind van de dag, met blaren op mijn voeten, een warm hart heb gekregen van jullie als koppel en familie, dan weet ik dat het goed zit. 

Schijf me jullie verhaal in een mailtje. Dan beloof ik mijn uiterste best te doen te luisteren naar hetgeen waarnaar jullie op zoek zijn en bedenken we samen de beste formule daarvoor.

Info en prijs

Ik fotografeer in het hele land, en daar waar jullie het mij vragen ook graag daarbuiten.

Bij elk huwelijk lever ik 300 tot 700 beelden af. Deze komen netjes nabewerkt en digitaal naar je toe. In hoge resolutie en met alle rechten voor jullie en zonder gedoe rond nabestellingen.

Prijzen voor een huwelijksreportage starten bij 1180 euro voor 6 uur fotografie. 

Een A Day in the life sessie kost 1000 euro voor de hele dag. Een halve dag kan voor 500 euro.

Prijzen voor een portretshoot starten bij 250 euro.