Eén dag uit jullie leven.

Wanneer je later oud bent, kan dit een dag zijn die je je graag moment voor moment had herinnerd.

De knuffelsessies in bed, de vermoeide geeuw aan tafel, de blik na die ene val van de stoel, de rit naar het speelplein. Schijnbaar onbenullige gebeurtenissen die je zelden opslaat in je herinnering, maar die samen het verhaal maken.

Day in the life probeert hem weer te geven, die ene doodnormale dag in jullie leven. Een dag waarin jullie enkel met elkaar bezig zijn en ik me toespits op het vastleggen van de kleine details, de sfeer van het moment en vooral ook op de interacties tussen jullie.


Lasse jutta marit

belijk meer >>


OONA, BABETTE & HARALD

Deze prachtige kinderen wonen tijdelijk op een sprookjesachtige plek aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Hun moeder wou dit bijzondere jaar graag door mij laten vastleggen.


TROY & STIG

Ik was een dag te gast bij deze kleine kinderen in Vlaams Brabant. Het huis leek zich die dag -ondanks de herkenbare vermoeidheid- telkens opnieuw te vullen met liefde, en veel geduld. Wat het ook voor mij tot een fantastische ervaring maakte. Dank je, Gitte en Koen, om dit allemaal met mij te delen.


EDGARD & GEORGES

De herfst was volop op gang, die ochtend in Sint-Martens-Latem. De zon gaf het beste van haar najaars-zelve en de kinderen genoten. En het leven leek als vanzelf zijn mooie gangetje te gaan.